Kursy walut NBP w zł. na dzień 11.03.2025 | USD | 3.8481 | -0.0092  | EUR | 4.1977 | 0.0120  | CHF | 4.3669 | -0.0308  | GBP | 4.9771 | -0.0026  |
|
|
Wyszukiwanie proste |
|
| |
Ilość znalezionych firm : 2 | 1 do 2 | | Drukuj | | | | BARTEX KLUZA Sp. J. 42-202 Częstochowa - woj. śląskie Żyzna 58 tel. 34 362-07-95 Zaopatrujemy w surowce: cukiernie, piekarnie, lodziarnie i producentów żywności. Posiadamy w ofercie produkty firm "Ovopol" Nowa Sól - proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku, SUDZUCKER - Polska (cukier), drożdże. Margaryny i tłuszcze (KRUSZWICA, UNIFET). KOMPLET - Polska, ECO TRADE, AKO, Dr Oetker, CREDIN. TERRAVITA - Rola Poznań (polewy, kuwertury). MASTER MARTINI. LIBELLA, AROMA-POL, IPRA-Polska, JAPART, JAR - aromaty, esencje i barwniki. PROSPANA, VORTUMNUS, MARINEX, GRADOS. Przetwory owocowo-warzywne: PAN - Poznań, GALAGO. PREGEL - komponenty do lodów. KAMIS - catering.
1. Hurt artykułów do produkcji ciastkarsko-cukierniczo-piekarskiej
- dekoracje cukiernicze
- opakowania na torty
- drobny sprzęt
- mak
- bakalie
- marmolada
- kakao
- orzechy
- polewa kakaowa
- kuwertura naturalna
- mleko w proszku
- ser cukierniczy
- proszek jajeczny
- dodatki do ciast
- dodatki do makaronów
- owoce i warzywa kandyzowane
- polepszacze, mieszanki, mixy ciast i pieczywa
- dodatki do pieczywa
- drożdże
- margaryny, tłuszcze, oleje, frytura
- surowce: białko w proszku, budyń, cukier kryształ, cukier puder,
dżemy, galaretki, jabłko prażone, kakao, kremy budyniowe i kremy do tortów, kuwertura biała
mleczna, kuwertura naturalna Roma, mak, marmolady, mączka
ziemniaczana, miód sztuczny, mleko w proszku, orzechy, polewy,
proszek jajeczny, syrop ziemniaczany, soda oczyszczana, żelatyna
spożywcza, żółtko w proszku, margaryny, tłuszcze, esencje,
aromaty, bakalie, słonecznik,
wszystko luzem
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY 98-337 Strzelce Wielkie - woj. łódzkie Marzęcice 45 tel. 034 311-25-48 Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.
| | | | | P H D U I E N W S |
|
|
Ilość znalezionych firm : 2 | 1 do 2 |
|