Kursy walut NBP w zł. na dzień 18.04.2025 | USD | 3.7661 | -0.0023  | EUR | 4.2823 | -0.0056  | CHF | 4.5982 | -0.0162  | GBP | 4.9983 | 0.0092  |
|
|
Wyszukiwanie proste |
|
| |
Ilość znalezionych firm : 10 | 1 do 10 | | Drukuj | | | | AGMAR FPUH 42-130 Wręczyca Mała - woj. śląskie Długa 69 tel. 695-370-968 Producent przetworów owocowo warzywnych: grzyby marynowane, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, sałatki wielowarzywne, szczaw, marchew, buraczki, kapusta czerwona i biała. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | ALMAR Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Zalesiaki 57 tel. 43 841-35-60 Rok założenia 1986. Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych : ogórki konserwowe, papryka konserwowa, sałatki warzywne, wiśnie drążone, chrzany, sałatki warzywne, seler konserwowy, przyprawy do zup, przecier ogórkowy, kapusta kwaszona (kiszona), kapusta czerwona z jabłkiem, ćwikła, buraczki konserwowe, mieszanki warzywne, kompoty owocowe, fasola konserwowa, chrzan tarty, sałatki jarzynowe - szeroka gama sałatek warzywnych. Przyprawa do zup, pieczarka marynowana, żurek staropolski. Firma nagrodzona medalem POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI w roku 1998. Laureat konkursu Agroliga 2000. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUCTOS-KIJANKA Klimczak i Kijanka Spółka Jawna 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Wojska Polskiego 9/11 tel. 0-43 841-32-45 Przetwórstwo owocowo-warzywne: sosy, majonezy, musztardy, kremy, ogórki konserwowe, chrzan, sałatki wielowarzywne, ketchupy, papryka konserwowa, kapusty, koncentrat pomidorowy.
1. Produkcja przetworów owocowo warzywnych:
- burak tarty 0.370 litra
- wikła 0.320 l
- chrzan 0.90 l i 0.270 l
- grill sos 0.215 l
- kapusta czerwona 0.500 l, 0.720 l, 0.900 l
- kapusta kwaszona 0.720 l, 0.900 l
- ketchup 0.250 l, 0.500 l, 0.900 l, 5 kg (wiaderko), beczki
- koncentrat pomidorowy 0.200 l, 0.900 l
- krem chrzanowy 0.215 l,
- krem czosnkowy 0.212 l
- catering - ketchup, majonez, musztarda, sałatki wielowarzywne.
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUKTUS Stanisław Kowalczyk i Wspólnicy 42-110 Wąsosz Dolny - woj. śląskie Traugutta 130 tel. 34 317-78-12 Przetwórstwo owocowo warzywne. Produkcja: majonezu, musztardy, chrzanu, ogórka, papryki, sałatki, pieczarki, dżemu, octu, oliwy z oliwek, powideł śliwkowych, przecieru ogórkowego, koncentratu pomidorowego, ćwikły, buraczków, kremu chrzanowego, kapusty białej kwaszonej, przyprawy do zup, selera, sosu tatarskiego, szczawiu, żurku, kapusty czerwonej, ogórków konserwowych i kwaszonych. Majonez, musztarda, musztardy, chrzan, ogórek, papryka, pieczarka, dżem, ocet, oliwa z oliwek, powidła, przecier ogórkowy, koncentrat pomidorowy, ćwikła, buraczki, przyprawa do zup, seler, szczaw, żurek.
sekretariat@fruktus.com.pl
export@fruktus.com.pl
sprzedaz@fruktus.com.pl | | | | | P H D U I E N W S |
| | | JAMAR ZPS Sp.Jawna 42-165 Lipie - woj. śląskie Albertów 69 tel. 034 318-84-63 Producent artykułów spożywczych: ogórki konserwowe, papryka, groszek, kukurydza, fasolki, mieszanki warzywne, sałatki, koncentraty pomidorowe, keczupy, przyprawy do zup, musztardy, ocet, dżemy,marmolady, syropy.
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | MAGS 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Zalesiaki 38 tel. 043 841-37-05 Przetwórstwo owocowo warzywne: musztarda, chrzan, papryka, sałatki, ogórki, kompoty, koncentraty pomidorowe, buraczki. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY 98-337 Strzelce Wielkie - woj. łódzkie Marzęcice 45 tel. 034 311-25-48 Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | VITMAR 42-110 Popów - woj. śląskie Dębie 1A tel. 34 317-73-44 Produkcja i sprzedaż hurtowa: chrzan, papryka, sałatki warzywne, ogórki konserwowe, ogórki kwaszone (kiszone), kompoty, seler, szczaw, pieczarki, buraczki, ćwikła, kapusta kwaszona i czerwona, przecier ogórkowy, przyprawa do zup, koncentrat pomidorowy. Producent ogórków konserwowych i papryki konserwowej. Przetwórstwo warzyw i owoców. Przetwory z warzyw i owoców. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | ZGODA PWiO ZPH S.C. Rafał i Dorota Niezgoda 42-164 Parzymiechy, Kleśniska - woj. śląskie Jaworska 2 tel. 34 318-91-82 www.zgoda.czwa.eu
Produkcja przetworów owocowo-warzywnych: pieczarka marynowana, pieczarka solona, ogórek konserwowy, kwaszony, kompoty owocowe, papryka konserwowa, sałatki warzywne, marchew kostka, seler wiórki. Papryka paski. Kapusta czerwona. | | | | | P H D U I E N W S |
|
|
Ilość znalezionych firm : 10 | 1 do 10 |
|