Kursy walut NBP w zł. na dzień 30.04.2025 | USD | 3.7617 | 0.0159  | EUR | 4.2778 | 0.0132  | CHF | 4.5562 | 0.0158  | GBP | 5.0283 | 0.0052  |
|
|
Wyszukiwanie proste |
|
| |
Ilość znalezionych firm : 13 | 1 do 10 >> | | Drukuj | | | | AGMAR FPUH 42-130 Wręczyca Mała - woj. śląskie Długa 69 tel. 695-370-968 Producent przetworów owocowo warzywnych: grzyby marynowane, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, sałatki wielowarzywne, szczaw, marchew, buraczki, kapusta czerwona i biała. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | ALMAR Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Zalesiaki 57 tel. 43 841-35-60 Rok założenia 1986. Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych : ogórki konserwowe, papryka konserwowa, sałatki warzywne, wiśnie drążone, chrzany, sałatki warzywne, seler konserwowy, przyprawy do zup, przecier ogórkowy, kapusta kwaszona (kiszona), kapusta czerwona z jabłkiem, ćwikła, buraczki konserwowe, mieszanki warzywne, kompoty owocowe, fasola konserwowa, chrzan tarty, sałatki jarzynowe - szeroka gama sałatek warzywnych. Przyprawa do zup, pieczarka marynowana, żurek staropolski. Firma nagrodzona medalem POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI w roku 1998. Laureat konkursu Agroliga 2000. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | BENIX SPH 42-110 Popów - woj. śląskie Kolejowa 15 tel. 034 317-72-79 Przetwórstwo owocowo warzywne: ogórki konserwowe, kapusta, kompoty,sałatki warzywne, papryka, seler, buraczki, przeciery, itp.
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | FIRMA PAŚNIK KATARZYNA SZYWACZ 42-217 Częstochowa - woj. śląskie Kopernika 71 tel. 603-44-43-42
Zdrowa żywność
Przetwory, weki, soki
Mąki, ryże, kasze oraz inne produkty sypkie
Owoce suszone
Warzywa, owoce
Domowy wypiekany chleb
Domowe ciasta
Tradycyjne wyroby garmażeryjne
Obiady na wynos
Obiady domowe
Zdrowe potrawy
Potrawy wegetariańskie
Catering
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUBEX P.P.H. JAN BĘBEN 42-115 Pajęczno - woj. łódzkie Dylów Szlachecki 54C tel. 034 311-22-51 Przetwory owocowo-warzywne: kompoty, chrzan, ogórki konserwowe i
kiszone, koncentraty pomidorowe, sałatki warzywne, kapusta, ćwikła, buraczki. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy. Musztarda.
1. Przetwory warzywne i owocowe:
- kompoty, chrzan, ogórki konserwowe, ogórki kiszone, koncentraty
pomidorowe, sałatki warzywne o różnych smakach, kapusty
pasteryzowane, wikła, buraczki.
2. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy.
3. Musztarda w róznych gatunkach i rodzajach.
Wszystkie wyroby pakowane są w słoiki szklane oróżnych pojemnościach i foliowane w paczki. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUCTOS-KIJANKA Klimczak i Kijanka Spółka Jawna 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Wojska Polskiego 9/11 tel. 0-43 841-32-45 Przetwórstwo owocowo-warzywne: sosy, majonezy, musztardy, kremy, ogórki konserwowe, chrzan, sałatki wielowarzywne, ketchupy, papryka konserwowa, kapusty, koncentrat pomidorowy.
1. Produkcja przetworów owocowo warzywnych:
- burak tarty 0.370 litra
- wikła 0.320 l
- chrzan 0.90 l i 0.270 l
- grill sos 0.215 l
- kapusta czerwona 0.500 l, 0.720 l, 0.900 l
- kapusta kwaszona 0.720 l, 0.900 l
- ketchup 0.250 l, 0.500 l, 0.900 l, 5 kg (wiaderko), beczki
- koncentrat pomidorowy 0.200 l, 0.900 l
- krem chrzanowy 0.215 l,
- krem czosnkowy 0.212 l
- catering - ketchup, majonez, musztarda, sałatki wielowarzywne.
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | MAGS 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Zalesiaki 38 tel. 043 841-37-05 Przetwórstwo owocowo warzywne: musztarda, chrzan, papryka, sałatki, ogórki, kompoty, koncentraty pomidorowe, buraczki. | | | | | P H D U I E N W S |
| | | PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY 98-337 Strzelce Wielkie - woj. łódzkie Marzęcice 45 tel. 034 311-25-48 Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.
| | | | | P H D U I E N W S |
|
|
Ilość znalezionych firm : 13 | 1 do 10 >> |
|