Kursy walut NBP w zł. na dzień 11.03.2025 | USD | 3.8481 | -0.0092  | EUR | 4.1977 | 0.0120  | CHF | 4.3669 | -0.0308  | GBP | 4.9771 | -0.0026  |
|
|
Wyszukiwanie proste |
|
| |
Ilość znalezionych firm : 2 | 1 do 2 | | Drukuj | | | | BARTEX KLUZA Sp. J. 42-202 Częstochowa - woj. śląskie Żyzna 58 tel. 34 362-07-95 Zaopatrujemy w surowce: cukiernie, piekarnie, lodziarnie i producentów żywności. Posiadamy w ofercie produkty firm "Ovopol" Nowa Sól - proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku, SUDZUCKER - Polska (cukier), drożdże. Margaryny i tłuszcze (KRUSZWICA, UNIFET). KOMPLET - Polska, ECO TRADE, AKO, Dr Oetker, CREDIN. TERRAVITA - Rola Poznań (polewy, kuwertury). MASTER MARTINI. LIBELLA, AROMA-POL, IPRA-Polska, JAPART, JAR - aromaty, esencje i barwniki. PROSPANA, VORTUMNUS, MARINEX, GRADOS. Przetwory owocowo-warzywne: PAN - Poznań, GALAGO. PREGEL - komponenty do lodów. KAMIS - catering.
1. Hurt artykułów do produkcji ciastkarsko-cukierniczo-piekarskiej
- dekoracje cukiernicze
- opakowania na torty
- drobny sprzęt
- mak
- bakalie
- marmolada
- kakao
- orzechy
- polewa kakaowa
- kuwertura naturalna
- mleko w proszku
- ser cukierniczy
- proszek jajeczny
- dodatki do ciast
- dodatki do makaronów
- owoce i warzywa kandyzowane
- polepszacze, mieszanki, mixy ciast i pieczywa
- dodatki do pieczywa
- drożdże
- margaryny, tłuszcze, oleje, frytura
- surowce: białko w proszku, budyń, cukier kryształ, cukier puder,
dżemy, galaretki, jabłko prażone, kakao, kremy budyniowe i kremy do tortów, kuwertura biała
mleczna, kuwertura naturalna Roma, mak, marmolady, mączka
ziemniaczana, miód sztuczny, mleko w proszku, orzechy, polewy,
proszek jajeczny, syrop ziemniaczany, soda oczyszczana, żelatyna
spożywcza, żółtko w proszku, margaryny, tłuszcze, esencje,
aromaty, bakalie, słonecznik,
wszystko luzem
| | | | | P H D U I E N W S |
| | | FRUCTOS-KIJANKA Klimczak i Kijanka Spółka Jawna 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie Wojska Polskiego 9/11 tel. 0-43 841-32-45 Przetwórstwo owocowo-warzywne: sosy, majonezy, musztardy, kremy, ogórki konserwowe, chrzan, sałatki wielowarzywne, ketchupy, papryka konserwowa, kapusty, koncentrat pomidorowy.
1. Produkcja przetworów owocowo warzywnych:
- burak tarty 0.370 litra
- wikła 0.320 l
- chrzan 0.90 l i 0.270 l
- grill sos 0.215 l
- kapusta czerwona 0.500 l, 0.720 l, 0.900 l
- kapusta kwaszona 0.720 l, 0.900 l
- ketchup 0.250 l, 0.500 l, 0.900 l, 5 kg (wiaderko), beczki
- koncentrat pomidorowy 0.200 l, 0.900 l
- krem chrzanowy 0.215 l,
- krem czosnkowy 0.212 l
- catering - ketchup, majonez, musztarda, sałatki wielowarzywne.
| | | | | P H D U I E N W S |
|
|
Ilość znalezionych firm : 2 | 1 do 2 |
|