Kursy walut NBP w zł. na dzień 30.04.2025 | USD | 3.7617 | 0.0159  | EUR | 4.2778 | 0.0132  | CHF | 4.5562 | 0.0158  | GBP | 5.0283 | 0.0052  |
|
|
SZCZEGÓŁOWY OPIS FIRMY |
|
  |
Powrót do listy firm
ALMAR Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw 98-355 Działoszyn - woj. łódzkie ul. Zalesiaki 57 Tel. kier. 43 Tel. 841-35-60, 841-40-91 Fax : 843-03-98 e-mail : biuro@almar.agro.pl Url : www.almar.agro.pl   |
Opis : |
Rok założenia 1986. Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych : ogórki konserwowe, papryka konserwowa, sałatki warzywne, wiśnie drążone, chrzany, sałatki warzywne, seler konserwowy, przyprawy do zup, przecier ogórkowy, kapusta kwaszona (kiszona), kapusta czerwona z jabłkiem, ćwikła, buraczki konserwowe, mieszanki warzywne, kompoty owocowe, fasola konserwowa, chrzan tarty, sałatki jarzynowe - szeroka gama sałatek warzywnych. Przyprawa do zup, pieczarka marynowana, żurek staropolski. Firma nagrodzona medalem POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI w roku 1998. Laureat konkursu Agroliga 2000. |
Czynne: od 7.00 do 17.00, w soboty od 8.00 do 13.00. |
|
|
|
|
|
| | Lista hasel przypisanych firmie | | | ARTYKUŁY SPOŻYWCZE | | P H D U I E N W S | | BURAKI KONSERWOWE | | P H D U I E N W S | | CHRZAN | | P H D U I E N W S | | CHRZAN KONSERWOWY | | P H D U I E N W S | | ĆWIKŁA | | P H D U I E N W S | | ĆWIKŁA Z CHRZANEM | | P H D U I E N W S | | GROSZEK KONSERWOWY | | P H D U I E N W S | | KAPUSTA KWASZONA | | P H D U I E N W S | | MIESZANKI WARZYWNE | | P H D U I E N W S | | OGÓRKI KONSERWOWE | | P H D U I E N W S | | PAPRYKA | | P H D U I E N W S | | PAPRYKA KONSERWOWA | | P H D U I E N W S | | PRZETWORY OWOCOWE | | P H D U I E N W S | | PRZETWORY WARZYWNE | | P H D U I E N W S | | PRZETWÓRSTWO OWOCOWO-WARZYWNE | | P H D U I E N W S | | SAŁATKI KONSERWOWE | | P H D U I E N W S | | SAŁATKI WARZYWNE | | P H D U I E N W S | | SURÓWKI WIELOWARZYWNE | | P H D U I E N W S | | WARZYWA KONSERWOWE | | P H D U I E N W S | | WARZYWA KWASZONE | | P H D U I E N W S | | WARZYWA MARYNOWANE | | P H D U I E N W S | Powrót do list firm |
|
|